Gemeente Zwolle

Teamleider Opvanglocatie Vluchtelingen Oekraïne

Je bent een coachende manager met een Hbo werk- en denkniveau en bewezen managementkwaliteiten. Samenwerken is jou op het lijf geschreven en je bent in staat om te verbinden en te enthousiasmeren, ook als er sprake is van weerstand.

Dienstverband / uren per week 

 Jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband / 24-28 uur

Werk- en denkniveau 

 Hbo

Salaris 

 Maximaal €6.072,- (schaal 11) 

Afdeling 

 Maatschappelijke ontwikkeling 

Vacaturehouder 

 Allet Dopmeijer 

Sluitingsdatum 

 22 september 2024 


Opvanglocatie Vluchtelingen Oekraïne

In de wijk Oosterenk worden vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen op vier locaties. Er is plek voor 630 mensen. Daarnaast zijn er 46 plaatsen voor crisisnoodopvang. We begeleiden vluchtelingen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en het opbouwen van een nieuw leven in Zwolle.

Dit doe jij

Jij geeft coachend leiding aan een betrokken team dat onvermoeibaar zorgt voor veilige, beheersbare en leefbare locaties. Je teamleden zijn drie coördinatoren, 24 woonbegeleiders, vier huismeesters. Betrokken mensen die stressbestendig en inventief zijn. Dat is ook nodig, want geen dag is voorspelbaar. De oorlog duurt langer dan verwacht en de toekomst is onzeker. Als team moet je hier goed mee om kunnen gaan.

Oprechte aandacht & ondersteuning

Je hebt oprechte aandacht voor al je teamleden en motiveert hen om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vanuit vertrouwen geef je hen de ruimte om te doen wat nodig is. Maar natuurlijk staat je deur altijd open om te sparren. Je faciliteert en ondersteunt, maar je waakt ervoor om bovenop de inhoud te gaan zitten. Uiteraard heb je ook aandacht voor het team als geheel. Je managet verwachtingen en hamert op een uniforme werkwijze en gewenst gedrag. Het is het belangrijk dat we kennis en ervaringen met elkaar delen. Je voert altijd open het gesprek, bijvoorbeeld over 'belasting en belastbaarheid'. Jullie leggen afspraken vast en nemen hiervoor samen verantwoordelijkheid.

Verbinding met organisatie

Je zoekt actief de verbinding met onze organisatie. Je team werkt weliswaar op een andere locatie, maar dat weerhoud je er niet van om samen te werken met collega's. Je spart vaak met collega's van het Sociaal Wijkteam en van het programma 'Vluchtelingen', maar ook met collega's van het Fysieke Domein. Naast sociale vraagstukken heb je te maken met het beheer en onderhoud van de gebouwen. Soms nodig je collega's of het bestuur uit op 'jouw' locatie om bij te praten en te ervaren hoe we werken en waar we tegenaan lopen. Je kent de weg binnen de organisatie goed en zet onze opvanglocatie op de kaart zet. Ook werk je samen met lokale en regionale partners, zoals Vluchtelingenwerk, COA, de veiligheidsregio, politie en zorginstellingen.

Dit ben jij

Je bent een coachende manager met een Hbo werk- en denkniveau en bewezen managementkwaliteiten. Samenwerken is jou op het lijf geschreven en je bent in staat om te verbinden en te enthousiasmeren, ook als er sprake is van weerstand. Bij voorkeur heb je gemeente-ervaring en begrijp je hoe een politiek-bestuurlijke organisatie werkt. (Ervaring met verandertrajecten is een pre.) Je bent een warme persoonlijkheid die van mensen houdt én de klus wil klaren. Je werkt graag in een omgeving waarin je ook je maatschappelijke en sociale kant kan inzetten, want je voelt je betrokken bij mensen die (tijdelijk) in een kwetsbare positie zitten. Je hebt drijfkracht, straalt energie uit, verplaatst je makkelijk in anderen, kijkt achter muren, benoemt zaken en spiegelt mensen zonder hun autonomie te raken.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 6.072,- per maand (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennisniveau en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. In Zwolle werken we hybride, op de Opvanglocatie, het Stadhuis of Stadskantoor en thuis. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon van de 'zaak'. Je werkt 24-28 uur per week en krijgt een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband. Bij uitermate geschiktheid is een arbeidsmarkttoelage mogelijk.

Zwolle, #hartstad en organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op 'kwaliteit van leven'. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig. We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen.

In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Meer weten?

Sparren over de opgave en de baan? Neem contact op met Pien van der Does, waarnemend Teamleider, 06-27626919 of via mail P.van.der.Does@zwolle.nl.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot en met 22 september 2024 via de sollicitatieknop op werkenvoorzwolle.nl. De eerste gesprekken worden als speeddate gedaan, een korte kennismaking van 30 minuten met Allet Dopmeijer (Directeur Sociaal Domein) en Arda Reinds (Coördinator), bij voorkeur fysiek in Zwolle. Deze worden gepland op donderdag 26 september tussen 13.00 en 17.00 uur. De vervolggesprekken zullen plaatsvinden op maandag 30 september. Misschien kun je hiermee alvast rekening houden in je agenda.

Waarom zou jij voor Zwolle willen werken?

Om ook blij te worden van jouw inzet voor onze mooie stad! Lees de verhalenvan onze collega's en de diverse redenen waarom zij blij worden van hun werk voor Zwolle.

Referentienummer:

4312

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Vacatureniveau:

6. HBO

Vacaturetype:

Sociale zaken & werkgelegenheid

Salaris:

Maximaal €6.072 (schaal 11)

Aantal uur:

24 - 28 uur per week

Sluitingsdatum:

22-09-2024

Locatie:

Zwolle

Bedrijfspagina:

http://www.zwolle.nl

Kantooradres:

Grote Kerkplein 15 8011 PK Zwolle

Locatie: