Gemeente Zwolle

Senior Projectleiders civiele techniek

Senior projectleiders civiele techniek die betrokken willen zijn bij bijzondere projecten.

Stap je morgenvroeg slaperig op de trein om naar je werk te reizen? Cross je het hele land door voor vermoeiende klussen? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière?
Maak dan kennis met de Stadsingenieurs. Een leuke, professionele club binnen Zwolle met uitdagende civieltechnische projecten. Elke dag ga je fluitend naar je werk en kom je fluitend weer thuis!

P.S. Als ZZP-er kun je zes maanden ervaren of de baan bij je past. Daarna wordt jouw contract omgezet in een vast dienstverband.

Dienstverband / uren per week

Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband, 32 - 36 uur

Werk- en denkniveau

Hbo/academisch 

Salaris

Minimaal € 4.211,- (schaal 11) en maximaal € 6.777,- (schaal 12)

Afdeling

Stadsingenieurs

Vacaturehouder

Jeroen Oosthof

Sluitingsdatum

01-03-2025

 

De Stadsingenieurs

De afdeling Stadsingenieurs (ruim 50 professionals) is nieuw en ontstaan uit een herstructurering van het fysieke domein. De afdeling is verdeeld in vier teams: projectleiders, uitvoeringsbegeleiding, werkvoorbereiding en advies. Daarnaast is er een stafbureau.

Als technisch geweten van de stad verbinden we maatschappelijke opgaven met opgaven in de openbare ruimte (in de meest brede zin). We ontwikkelen nieuwe wijken, versterken de infrastructuur en werken aan complexe projecten in de historische binnenstad. Ook voeren we de regie op de uitvoering, zijn gespecialiseerd in risico- en omgevingsmanagement en sturen op resultaat. De uitdaging zit niet alleen in de techniek, maar in alles daar omheen. We zorgen voor een kwalitatieve uitvoering met zo min mogelijk overlast voor inwoners, ondernemers en bezoekers. De stad moet altijd blijven functioneren en doordraaien.

Een uniek gebied

Zwolle ligt ingebed in de IJssel-Vechtdelta omringd door zeven verschillende landschappen en een aantal belangrijke natuurgebieden. Dat vraagt om duurzame en integrale gebiedsontwikkelingen, waarbij thema's, zoals water, wonen, mobiliteit en energie met elkaar worden verbonden. Hiervoor werken we op een vernieuwende manier samen met medeoverheden, ondernemers, bewoners en de regio.

Op nationaal niveau is Zwolle aangewezen als 'NOVI-gebied' met omvangrijke stedelijke opgaven. Tot 2040 bouwen we maar liefst 50.000 huizen in de regio, waarvan een substantieel deel in de stad. De bijbehorende infra en openbare ruimteprojecten zijn vooral binnenstedelijk, ons specialisme.

Unieke projecten

Als Stadsingenieurs kijken we met trots naar ons aandeel in de groei van de woonwijk Stadshagen, de opwaardering van de Ceintuurbaan, verbreding van de IJsselallee, ombouw van de Pannekoekendijk tot openbaar vervoer-as, de Schutte-busbrug, de ondergrondse fietsenstalling met groen Stationsplein, herinrichting van de Sassenstraat en Nieuwe Markt, renovatie van de Statenzaal en nog veel meer.
Het speerpunt is versnelling van de woningbouw. De bijbehorende infra en openbare ruimteprojecten zijn vooral binnenstedelijk, ons specialisme. De komende tien jaar houden we ons bezig met de mooiste civieltechnische projecten in de wijde omtrek.

Dit ga je doen

Je geeft leiding aan verschillende projectteams en sturing aan de totale uitvoeringsagenda. Het is niet nodig om te kiezen tussen twee werelden, want je bent betrokken bij ondergrondse en bovengrondse infra in plan- en realisatiefasen. Je start altijd aan de 'voorkant', zodat je projecten en programma's zelf kunt vormgeven. Veel projecten zijn politiekgevoelig. Daarom heb je regelmatig contact met verantwoordelijke wethouders. Je zit ook om de tafel met externe marktpartijen, belangenorganisaties en natuurlijk met inwoners. Het is fijn dat je veel informatie uit de eerste hand krijgt en weet voor wie je het doet.

In Zwolle kun je je hart ophalen aan projecten die een grote impact hebben op de stad. We horen graag waar jij je stempel op wilt drukken.

Dit ben jij

Je hebt een Hbo of academisch werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van civiele techniek. Daarnaast heb je kennis van zowel UAV als UAV-GC en de toepassing van diverse contractvormen. Misschien werk je nu bij een gemeente, de provincie, een ingenieursbureau of bij een detacheerder.

Je vindt het leuk om je expertise en ruime ervaring in te zetten voor Zwolle. Een stad die groeit en waar veel te doen is. Je werkt ook graag samen met een vast team professionals en partners in te stad.
In deze baan zijn technische kennis én communicatieve skills even belangrijk. Je communiceert uitstekend, stemt goed af en brengt de standpunten van de gemeente duidelijk naar voren. Of je nu praat met ondernemers, inwoners of bestuurders; je begrijpt de belangen die vaak haaks op elkaar staan. Zwolle is voor jou de hotspot om op te laden!

Dit bieden wij

We bieden een salaris van € 4.211,- (minimum schaal 11) tot € 6.777,- (maximum schaal 12) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennisniveau en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. In Zwolle werken we hybride, meestal twee á drie dagen op kantoor en rest van de werkweek thuis. Daarin zijn we flexibel en dat ben jij dus ook. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon van de 'zaak'. Ons Stadskantoor is trouwens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je werkt 32-36 uur per week en start met een jaarcontract met de bedoeling om je daarna een vast dienstverband te geven. In samenspraak ontdekken we waarom jij en gemeente Zwolle blijvend bij elkaar passen.

Kennismaken?

We maken graag kennis om te sparren over onze visie en het vak. Bel, app of mail met Jeroen Oosthof, Kwartiermaker Stadsingenieurs, j.oosthof@zwolle.nl, 06-51 92 02 46.

Banen bij de Stadsingenieurs?

In Zwolle is veel te doen en kun je zelf je baan vormgeven. Fijn bezig zijn met je vak en minder administratieve rompslomp. Ben je adviseur, werkvoorbereider, projectleider of toezichthouder en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Oosthof, Kwartiermaker Stadsingenieurs, 06-51 92 02 46, j.oosthof@zwolle.nl of Oebele Jansma, teamleider Stadsingenieurs, 038-498 24 38, o.jansma@zwolle.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan alleen door middel van de sollicitatieknop.  

Waarom zou jij voor Zwolle willen werken?

Om ook blij te worden van jouw inzet voor onze mooie stad! Lees de verhalen van onze collega's en de diverse redenen waarom zij blij worden van hun werk voor Zwolle. 

 

Referentienummer:

4288

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Vacatureniveau:

7. HBO+

Vacaturetype:

Programma- / projectmanagement

Salaris:

Maximaal €6.777 (schaal 12)

Aantal uur:

36 uur per week

Sluitingsdatum:

01-03-2025

Locatie:

Zwolle

Bedrijfspagina:

http://www.zwolle.nl

Kantooradres:

Grote Kerkplein 15 8011 PK Zwolle

Locatie: